VIDEO ja ÄÄNI,
KERTOO ENEMMÄN KUIN 1000 SANAA!
Käytössämme on yli 300m2 studiotilaa, nykyaikainen 4K-tuotantokalusto, äänistudio, nykyaikaiset ohjelmistot editointiin, erikoisefekteihin, CGI artistit, lavastevalmistukset ja paljon muuta. Tuotamme ja toimitamme uutis-ja ohjelmatuotantoa tv-yhtiöille sekä valmistamme tv-mainoksia, esittelyvideoita, tapahtumataltiointeja. Vuoden 2016 uutuutena mm. hoidamme jääkiekon MESTIS liigan kuvaukset YLE TV2:lle, YLE Areenalle, Elisa Viihteelle sekä Fanseatille.
Tutustu palveluun tarkemmin

Kuvauspalvelu

Kalustoon kuuluu teräväpiirto Canon (FULLHD) kamerakalusto, 4K-resoluution cinemakamera, kevyempään tuotantoon Canon5D MARK II video/still kamerajärjestelmä. Käytössämme on kamera puomit ja tarvikkeet vaativampaankin tuotantoon.

Kuvauspalveluun kuuluu myös ilmakuvaukset.

Erikoistehosteet

Erikoisefektit ovat nykyaikaa. Erikoistehosteilla toteutetaan elokuvissa, mainoksissa, esittelyvideoissa yleensä sellaisia asioita, joiden "oikea" toteuttaminen maksaisi liikaa,olisi liian vaarallista tai olisi yksinkertaisesti mahdotonta.

Tehosteet voidaan karkeasti jakaa neljään perusryhmään: Säätehosteet (esimerkiksi tuuli, usva ja sade), pyrotekniset tehosteet (esimerkiksi räjähdykset ja tulipalot), visuaaliset tehosteet (esimerkiksi puut, talot, ihmiset) ja erikoisrekvisiitta (esimerkiksi hajoavat esineet). Voimme tehdä myös erikoismaskeerauksia, jotka normaalisti olisi mahdottomia.

3D-mallinnus

3d-mallinnuksella voidaan luoda ihmisiä, taloja, merta, tulta, eli käytännössä mitä vain. 3d-mallinnus voi olla animaation näköistä, mutta myös täysin realistista. Eli käytännössä katsoja ei huomaa että ympäristö tai kohde on tehty 3d-mallinnuksella. Käytössämme on myös 3d-mallinnus oikeasta tuotteesta. Pystymme muuntamaan kuvista suoraan 3d-mallin.

Opetusohjelmat

Euro Tv-News Oy on suunnitellut ja tuottanut erilaisia yhteiskuntapoliittisia opetusohjelmia yhteistyössä valtiohallinnon ja muiden eri sidosryhmien kanssa. 0hjelmat on tarkoitettu opetus-, koulutus-, perehdyttämis- ja täydennyskoulutusmateriaaliksi.

Opetusohjelmat ovat tilattavissa DVD-videona. Osa ohjelmista on katsottavissa yhteistyössä mukana olevien www-sivuilta.