MEDIATALO,
JOSSA ON TEKEMISEN MEININKIÄ
Eurotvnews on kaikkia palveleva mediatalo. Olemme palvelleet yrityksiä, kuntia sekä valtiohallintoa vuodesta 1990 lähtien. Osaamme tehdä monipuolista sisältöä erillaisille tarpeille. Oli kyseessä sitten verkkosivut tai koko illan elokuva. Olemme rentoja, kustannustehokkaita ja meidän kanssa asiat toimivat.
Lue lisää meistä

Keitä me olemme

Vuodesta 1990 lähtien Euro Tv-News Oy on suunnitellut ja tuottanut erilaisia TV-ohjelmia yhteistyössä yritysten, valtiohallinnon ja muiden eri sidosryhmien kanssa.

Hallitsemme mobiililaitteisiin mukautuvat verkkosivujen toteutuksen, jquery, json, php, javascript, angularjs, sql-tietokannat, worldpress-alusta, sekä muut koodauksen taidot.

Lisäksi tuotamme ja toimitamme uutis-ja ohjelmatuotantoa tv-yhtiöille sekä valmistamme tv-mainoksia, esittelyvideoita, tapahtumataltiointeja. Palvelemme kaikkia asiakkaita kustannustehokkaasti korkeatasoisella ammattitaidolla ja nykyaikaisella tuotantokalustolla.

Käytössämme on yli 300m2 studiotilaa, nykyaikainen 4K-tuotantokalusto, äänistudio, nykyaikaiset ohjelmistot editointiin, erikoisefekteihin, CGI artistit ja paljon muuta.