Ohjelmatiedot
Työympäristön tartuntataudit - OSA 5
Katso Traileri! >>

Työsuojeluun ja terveyden edistämiseen tarkoitettu 5 -osainen ohjelmasarja käsittelee mm. yleisvaarallisia tartuntatauteja ja eri ammattialojen työympäristöihin liittyviä tartuntavaaratilanteita. Ohjelmasarja antaa tärkeää tietoa kuinka kivuliasta elämää ja ennenaikaista kuolemaa aiheuttavilta taudeilta voi ihminen suojautua.

Osa 5/5 / käsittelee palo- ja pelastusalan, puhdistus- ja henkilöpalvelualan työntekijöiden työympäristöön liittyviä tartuntavaaratilanteita.

Maailmassa sadat miljoonat ihmiset joutuvat vuosittain erilaisten tartuntatautien kantajiksi. Maapallon väestöstä 1/3 on vaarallisen tartuntataudin kantajia. Eri tartuntatauteihin kuolee vuosittain lähes 15 miljoonaa ihmistä.

Ohjelmasarja "Työympäristön tartuntataudit" antaa tärkeää tietoa kuinka kivuliaalta ja ennenaikaista kuolemaa aiheuttavalta taudilta voi ihminen suojautua. Maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan "vastaavaa, näin laajassa muodossa olevaa yhtenäistä tietoa ei ole aiemmin koko maailmassa tuotettu".

Jokapäiväisessä elämässä on tärkeää, että ihminen osaa ja kykenee suojautumaan tartuntatauteja vastaan. - Mitä tartuntatauteja on olemassa? - Miten mahdolliselta tartuntataudilta voi suojautua? - Miten tartunta voi tapahtua käytännössä? - Mitä pitää tehdä, jos epäilee saaneensa tartunnan? - Mitkä ovat oireet ja hoitotoimenpiteet?

Mediakortti:

Ohjelman asiantuntijatahoina mm.

HUS / Dosentti, infektiolääkäri Veli-Jukka Anttila
FILHA ry / Dosentti, LT. keuhkosairauksien erikoislääkäri Tuula Vasankari
MTK ry / Eläinlääkäri Leena Suojala
LSHP / Psykiatrian erikoislääkäri Antti Liikkanen
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ / Työsuojeluosasto / neuvotteleva virkamies Sirkku Saarikoski
ECDC European Centre for Disease Prevention and Control / Vanhempi tutkija Pasi Penttinen (Euroopan tartuntatautien ehkäisy- ja valvontakeskus ECDC)


Tuotenumero: 100161
Kategoria: Työympäristön tartuntataudit
Tuotantovuosi: 2012
Kesto: n. 45 min.

Hinta: 95.00 €

Euro Tv-News Oy

Tehdään yhdessä tarinoita

Euro Tv-News Oy
0854969-8
PL 1243
96101 ROVANIEMI
+358 400 391658
info@eurotvnews.com
Aluetv.fi
Yliojantie 1
96400 ROVANIEMI
info@aluetv.fi aluetv.fi